Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Göteborg

Vi är en begravningsbyrå i Göteborg som ser som vår främsta uppgift att finnas här för er skull. Det är era behov som styr vilka av våra tjänster ni vill utnyttja och vad ni vill ta hand om själva. Vi arbetar alltid på uppdrag av er.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Göteborg.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Begravningar

Begravningar är vår huvudsakliga tjänst. Oftast handlar det om begravningar enligt Svenska kyrkans ordning, men vi arrangerar ofta borgerliga begravningar och ceremonier enligt andra religioners seder och traditioner.

Familjejuridik

Det händer ibland att man är oense om testamente, arvskifte och vem som ärver. Även bouppteckningar och dödsboförvaltning kan vara snårigt. Därför står våra jurister gärna till tjänst om så skulle behövas.

Minnesstund

De flesta väljer att hålla en minnesstund efter begravningen. Det är ett tillfälle för alla att ”andas ut” och sitta ner och tala med varandra under något lättsammare former. Vi får ofta höra att det inte hade känts rätt att bara gå direkt hem efter ceremonin.

Övriga tjänster

Vi på Begravningsbyrå Göteborg erbjuder en mängdandra tjänster, som direkt eller indirekt har samband med begravningen. Det kan gälla bl.a. transporter, omhändertagning och kistläggning, beställning av blommor, catering, kontakt med präst och andra inblandade.

Kyrkor, kapell och begravningsplatser i Göteborg.

Det finns ungefär 150 kyrkor och kapell i Göteborg. Ett vackert alternativ är Vasakyrkan vid Göteborgs Universitet. Här nedan ser du några exempel på Göteborgs alla kyrkor, kapell och kyrkogårdar.

Kyrkor i Göteborg

Mariakyrkan, Domkyrkan, Oscar Fredriks kyrka, Askims kyrka, Annedalskyrkan, Guldhedskyrkan, Hagakyrkan, Kärra kyrka och Mikaelskyrkan.

Begravningskapell i Göteborg

S:t Olofs kapell och S:t Sigfrids kapell är två kapell som ofta används vid begravningar i Göteborg. Men här finns bland annat också S:t Lukas kapell, S:ta Birgittas kapell, S:t Markus kapell, Allhelgonakyrkans kapell och Östra kapellet.

Begravningsplatser i Göteborg

Örgryte nya och gamla kyrkogård, Östra kyrkogården. Kallebäcks kyrkogård, Björlanda kyrkogård, Donsö och Styrsö kyrkogårdar, Kvibergs kyrkogård och Stampens kyrkogård är några av Göteborgs alla begravningsplatser.

Author photo
Robin
Skribent
Robin är en erfaren skribent och han har numera är bland annat ansvar för löpande förvaltning av denna webbplats samt för alla dess artiklar och guider.